Onthoud mij op dit apparaat

Ons verhaal

Ons verhaal

Deck bestaat uit een ervaren team dat de (verzekerings)wereld elke dag wat beter maakt. Wij zijn een gevarieerd gezelschap, afkomstig van verschillende takken van de verzekeringswereld. We delen allemaal de passie om jou te helpen. Al jaren roepen we dat verzekeren slimmer en simpeler kan. Eindelijk hebben we dan echt de stoute astronautenschoenen aangetrokken en bouwen we, samen met onze gebruikers, vol vertrouwen aan Deck. De verspilling die wij uit verzekeren halen, geven wij graag terug aan jou middels een scherpe premie.

De huidige verzekeringswereld wordt gekenmerkt door complexe producten, kleine lettertjes, papieren polismappen, stijgende premies en lange wachttijden bij het callcenter. Het is dan ook hard nodig dat de verzekeringswereld verandert.

75% van de claims is onder de € 1.000. Dat maakt verzekeren ingewikkeld en duur. Denk aan de kleine lettertjes tegen fraude en de vele mensen die dagelijks in de weer zijn deze schades te behandelen. Dit zit allemaal verwerkt in jouw premie. Bij Deck belonen we de 'smart ones'. Mensen die zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor kleine pech. Ons belangrijkste principe: alleen verzekeren wat je zelf niet kan betalen.

Jij de kleine pech, wij de grote

Wij hebben een verzekering ontwikkeld waarbij we veel-claimers en fraudeurs geen kans geven en 'smart ones' belonen. Deck gaat voor mensen die niet bij het minste of geringste claimen, maar zélf verantwoordelijkheid nemen. Dit zijn mensen die snappen dat een verzekering alleen bedoeld is voor de grote pech. Dát zijn namelijk de kosten die we samen horen te delen: jij de kleine pech, wij de grote. Wij kunnen daardoor een zeer royale-all-in-one-verzekering aanbieden tegen een lage premie met een kick-ass service!

Daarvoor hebben we drie principes in het leven geroepen:

  1. Deck is er alleen voor grote pech Doordat jij zelf de kleine pech draagt, krijg je bij Deck een lage premie. En zeg nou eerlijk: die kapotte zonnebril kun je toch prima zelf vervangen?
  2. Deck vervangt al je losse verzekeringen door één persoonlijke premie op maat: Gewoon één verzekering, één contactpersoon, één premie per maand. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Weg met al die losse verzekeringen!
  3. Deck herstelt waar het kan: Door geen geld over te maken maar de schade te herstellen, nemen we jou werk uit handen en geven we veel-claimers en fraudeurs geen kans. Daarbij werken we met professionals om de kwaliteit te waarborgen. Je hebt er geen omkijken meer naar! Ook fijn: door te herstellen blijft jouw premie laag.

Herken jij je in deze principes? Dan is Deck iets voor jou. Alle drie principes verlagen de kosten en schadelast en dus je premie. En je krijgt ook nog eens stapelkorting, omdat je alles bij ons onderbrengt. Dat is niet alleen heel handig, het scheelt ook nog eens een hoop geld.

De buddies van Deck

Wij kunnen dit niet alleen. Om onze ideeën helemaal uit te voeren tot in jouw telefoon, hebben we niet de minste partijen in de arm genomen. Mogen we aan je voorstellen:

Risicodragers

We werken samen met Nationale Nederlanden & Unigarant. Deze kapitaalkrachtige risicodragers zorgen ervoor dat de grote pech betaald kan worden. Ze hebben jarenlange ervaring met het dragen van risico's.

Voogd & Voogd:

Onze ‘ground control’ die ervoor zorgt dat we met beide benen op aarde blijven staan. Voogd & Voogd voert de administratie. Deze partij is een rot in het vak met ruim 100 jaar ervaring in de verzekeringen. Deck werkt met Voogd & Voogd samen omdat zij, net als wij, lekker efficiënt werken. Dat komt onder andere doordat zij een state of the art ICT-bedrijf hebben dat zij blijven ontwikkelen. Een perfecte match dus.

Kom jij door ons deurbeleid?