Ons verhaal

Bij Deck belonen we de 'smart ones': mensen die alleen verzekeren wat ze zelf niet kunnen dragen. De verspilling die wij samen uit verzekeren halen, geven wij terug aan jou middels een scherpe premie. Wij hebben als doel om verspilling en fraude uit verzekeren te verbannen. 75% van de claims is onder de € 1.000. Dat doen we door terug te gaan naar de basis van verzekeren: wij zijn er bij schades die je niet in je eentje kan dragen.

Deck gelooft in de combinatie van online gemak met persoonlijke service van adviseurs. Zo kan je met ons chatten, en dan wel met een adviseur in plaats van een bot. En je kan ons natuurlijk telefonisch bereiken.

Waarom is de premie lager bij ons?

Verzeker alleen de grote pech

Je zonnebril gestolen, een deukje in je auto of een kapotte telefoon. Weet je dat je kunt besparen als je dit soort kleine schades niet meteen claimt bij je verzekeraar? Bij Deck verzeker je alleen de pech die je écht niet kan betalen. Zo wordt verspilling voorkomen en belangrijker nog - betaal jij een lagere premie.

Deck doet er alles aan om jouw premie laag te houden en fraude tegen te gaan. Daarvoor hanteren ze drie principes:

Al je verzekeringen onder één dak

Je brengt al je belangrijke verzekeringen onder bij één partij. Dat is niet alleen handig, maar levert ook een scherpe premie op. Jouw basispakket bij Deck bestaat uit inboedel, opstal (indien je een eigen huis hebt en niet bent verzekerd via de VVE), aansprakelijkheid en reis.

Een eigen risico van € 500, € 750 of € 1.000

Bij Deck verzeker je alleen de schade die je niet kunt dragen. De rest betaal je zelf. Hoe hoger jouw eigen risico, hoe lager de premie.

Deck herstelt waar dat kan.

Door geen geld over te maken en de schade te herstellen nemen we jou werk uit handen en geven we veel-claimers en fraudeurs geen kans.

Al je particuliere verzekeringen in één pakket

Via Deck verzeker je jouw spullen en die van je gezin. Afhankelijk van je situatie, zit er een inboedel-, opstal-, aansprakelijkheids- en doorlopende reisverzekering in het verzekeringspakket. Als je wilt, voeg je daar gemakkelijk een auto-, brommer- en motorverzekering aan toe.

De buddies van Deck
Wij kunnen dit niet alleen. Om onze ideeën helemaal uit te voeren tot in jouw telefoon, hebben we niet de minste partijen in de arm genomen. Mogen we aan je voorstellen:

Risicodragers:
We werken samen met Nationale Nederlanden, a.s.r. , Rhion en Unigarant. Deze kapitaalkrachtige risicodragers zorgen ervoor dat de grote pech betaald kan worden. Ze hebben jarenlange ervaring met het dragen van risico's.

Voogd & Voogd:
Onze 'ground control' die ervoor zorgt dat we met beide benen op aarde blijven staan. Voogd & Voogd voert de administratie. Deze partij is een rot in het vak met ruim 100 jaar ervaring in de verzekeringen. Deck werkt met Voogd & Voogd samen omdat zij, net als wij, lekker efficiënt werken. Dat komt onder andere doordat zij een state of the art ICT-bedrijf hebben dat zij blijven ontwikkelen. Een perfecte match dus.