Onthoud mij op dit apparaat

Ons verhaal

Over Deck

Deck is een 'FinTouch' bedrijf. We hebben een 'FinTech' infrastructuur en geloven erin dat we met ons product, te gekke service en onze mensen het verschil kunnen maken. Wij zijn onafhankelijk en helpen gebruikers en klanten hun verzekeringen ‘hassle-free’ te maken.

Wij hebben als doel om verspilling en fraude uit verzekeren te verbannen. 75% van de claims is onder de € 1.000. Dat doen we door terug te gaan naar de basis van verzekeren: wij zijn er bij schades die je niet in je eentje kan dragen.

Bij Deck belonen we de 'smart ones', fatsoenlijke mensen die zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor kleine pech. De verspilling die wij uit verzekeren halen, geven wij graag terug aan jou middels een scherpe premie.

Royale all-in-one verzekering

Wij bieden een zeer royale-all-in-one-verzekering aan tegen een lage premie met een kick-ass service!

Daarvoor hebben we drie principes in het leven geroepen:

  1. Deck is er alleen voor grote pech Doordat jij zelf de kleine pech draagt, krijg je bij Deck een lage premie. En zeg nou eerlijk: die kapotte zonnebril kun je toch prima zelf vervangen?
  2. Deck vervangt al je losse verzekeringen door één persoonlijke premie op maat: Gewoon één verzekering, één contactpersoon, één premie per maand. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Weg met al die losse verzekeringen!
  3. Deck herstelt waar het kan: Door geen geld over te maken maar de schade te herstellen, nemen we jou werk uit handen en geven we veel-claimers en fraudeurs geen kans. Daarbij werken we met professionals om de kwaliteit te waarborgen. Je hebt er geen omkijken meer naar! Ook fijn: door te herstellen blijft jouw premie laag.

Herken jij je in deze principes? Dan is Deck iets voor jou. Alle drie principes verlagen de kosten en schadelast en dus jouw premie. En je krijgt ook nog eens stapelkorting, omdat je alles bij ons onderbrengt. Jouw jaarlijkse voordeel kan oplopen tot wel 50%.

De buddies van Deck

Wij kunnen dit niet alleen. Om onze ideeën helemaal uit te voeren tot in jouw telefoon, hebben we niet de minste partijen in de arm genomen. Mogen we aan je voorstellen:

Risicodragers

We werken samen met Nationale Nederlanden & Unigarant. Deze kapitaalkrachtige risicodragers zorgen ervoor dat de grote pech betaald kan worden. Ze hebben jarenlange ervaring met het dragen van risico's.

Voogd & Voogd:

Onze ‘ground control’ die ervoor zorgt dat we met beide benen op aarde blijven staan. Voogd & Voogd voert de administratie. Deze partij is een rot in het vak met ruim 100 jaar ervaring in de verzekeringen. Deck werkt met Voogd & Voogd samen omdat zij, net als wij, lekker efficiënt werken. Dat komt onder andere doordat zij een state of the art ICT-bedrijf hebben dat zij blijven ontwikkelen. Een perfecte match dus.

Kom jij door ons deurbeleid? Meer weten over de oprichter?