Verzekeringen

Doorlopende reisverzekering

Deze verzekering vergoedt schade als je op reis bent. Bijvoorbeeld bij diefstal of een ongeval. Een groot voordeel van de doorlopende reisverzekering is dat het niet nodig is voor elke vakantie een aparte reisverzekering af te sluiten. De reisverzekering is voor een onbeperkt aantal reizen per jaar geldig. Wel wordt vaak een maximum gesteld van 90 dagen aan de reis.

In onze alles in verzekering bieden we altijd de reisverzekering van NN aan. Optioneel kan worden afgesloten:

  • Wereld dekking in plaats van Europa

  • Wintersport

  • Annulering

NN Doorlopende Reisverzekering

Regelmatig op vakantie of een weekendje weg? Met onze Doorlopende Reisverzekering ben je het hele jaar goed verzekerd tegen schade aan bagage tijdens je vakantie. In het buitenland verwondingen opgelopen of opgenomen in het ziekenhuis? Dan ben je ook verzekerd, zelfs als je maar een weekendje in het buitenland bent.

Houd je van skiën? Zet dan de optie wintersport aan! We vergoeden dan ook de kosten van hulpverlening zoals vervoer van de piste en een gipsvlucht. Bovendien is schade aan eigen of gehuurd ski- of snowboardmateriaal verzekerd tot € 5.000.

Je hebt als optie om een annuleringsverzekering erbij te nemen met een vergoeding van € 1.500 per verzekerde per reis. Hoe werkt dat? Een voorbeeld: je hebt een gezin met twee kinderen. En stel dat je noodgedwongen niet op reis kan gaan, dan betalen we maximaal € 1.500 x 4 = € 6.000. Hier gaat nog wel je gekozen eigen risico vanaf. Er moet wel sprake zijn van bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie.

  • Bagage verzekerd voor een dagwaarde tot maximaal € 3.500 per persoon per reis. (op geselecteerde producten word er een maximum gehanteerd zoals; (zonne)brillen, camera’s etc.)

  • Medische kosten in het buitenland en repatriëring worden vergoed zonder eigen risico voor het deel dat je zorgverzekering niet dekt

  • Hele gezin meeverzekerd

Je kan kiezen uit een eigen risico van € 500, € 750, of € 1.000.