Onthoud mij op dit apparaat

Zo werkt Deck

Onze missie

Ons belangrijkste principe: verzeker alleen wat je zelf niet betalen. De rest delen we met elkaar. Daarbij willen we verspilling van geld en goederen tegengaan. Verzekeren weer betaalbaar maken.

Voor wie is Deck?

Deck gaat voor mensen die niet bij het minste of geringste claimen, maar zélf verantwoordelijkheid nemen. Dit zijn mensen die snappen dat een verzekering alleen bedoeld is voor de grote pech. Dát zijn namelijk de kosten die we samen horen te delen.

Deck is dè nieuwe manier van verzekeren die teruggaat naar hoe verzekeren ooit is bedacht; jij betaalt de kleine pech, wij de grote. Daardoor kunnen wij een zeer royale all-in-one-verzekering aanbieden tegen een lage premie met een kick-ass service!

Zo werkt Deck

Deck heeft 3 cruciale uitgangspunten doorgevoerd om dit voor elkaar te krijgen:

  1. Verzekeren doe je samen: jij de kleine pech, wij de grote. Door alleen grote pech te verzekeren, krijg je bij Deck een lage premie. En zeg nou eerlijk: die kapotte zonnebril kun je toch prima zelf vervangen?
  2. Eenvoud in product en organisatie: Gewoon één verzekering, één contactpersoon, één premie per maand. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Weg met al die losse verzekeringen!
  3. Deck herstelt waar het kan: Door geen geld over te maken maar de schade te herstellen, nemen we jou werk uit handen en geven we fraudeurs (en verspilling van geld) geen kans. Daarbij werken we met professionals om de kwaliteit te waarborgen. Je hebt er geen omkijken meer naar! Ook fijn: door te herstellen blijft jouw premie laag.

Kom jij door ons deurbeleid?