Onthoud mij op dit apparaat

Premie

Hoe bepalen jullie de premie?

Bij Deck krijg je één persoonlijke premie op maat. Die wordt bepaald op basis van de spullen die je hebt. Heb je wat meer spullen, een motor bijvoorbeeld? Dan betaal je meer premie dan iemand zonder motor.

Om zeker te weten dat je niet te veel of te weinig betaalt, krijg je één keer per jaar de Deck-Check. De Deck-Check zorgt ervoor dat je altijd de juiste dekking hebt!

Deck-Check We checken je dekking niet eenmalig, maar ieder jaar. Niet alleen je voertuig, maar ook je gezinssituatie kan natuurlijk veranderen. Ieder jaar voeren we samen met jou De Deck-Check uit of alles nog klopt. Zo ben je goed verzekerd.

Bereken je premie

Hoe houdt Deck de premie laag?

Bij Deck doen wij er alles aan om jouw premie laag te houden. Zo houden we onze premie laag:

Deck:

  1. behandelt alleen grote pech;

  2. biedt maximale pakketkorting, omdat je alleen alles bij ons kunt verzekeren

  3. herstelt liever de schade dan geld uit te keren;

  4. geeft fraudeurs geen kans door een schade-expert langs te sturen;

  5. heeft weinig personeel nodig;

  6. is een efficiënte organisatie waar weinig wordt vergaderd;

  7. gebruikt de nieuwste en efficiëntste technologie bij klantcontact;

  8. huurt geen grote kantoorpanden

Lees het verhaal achter Deck

Is de premie inclusief assurantiebelasting?

Ja, de getoonde premie is inclusief assurantiebelasting. Er komen verder geen kosten meer bij. What you see is what you get.

Bereken je premie

Waarom heeft Deck maar één premie?

Deck is een verzekering voor al jouw spullen en bezit, thuis en op reis. Elk mens is uniek, heeft een ander leven en een andere situatie. Deck sluit perfect aan op jouw situatie en biedt een unieke persoonlijke oplossing. Als deze verandert, dan verandert ook jouw premie. Daarbij willen wij graag alles eenvoudig maken. Al die losse polissen en premies helpen daar niet bij.

Bereken je premie

Eigen risico & claimdrempel. Hoe zit dat?

Om jouw premie laag te houden, werken we met een eigen risico en claimdrempel. Bij zorgverzekeringen nemen mensen vaak vrijwillig een hoog eigen risico. Als je gezond leeft en bent is dit economisch slim. Dit kan ook bij het verzekeren van je spullen en bezit.

De kans op pech is natuurlijk altijd aanwezig. Al gebeurt het statistisch niet vaak. Bij Deck vinden wij dat je kleine pech beter zelf kan oplossen. Je laat je buurman toch ook niet meebetalen aan jouw nieuwe zonnebril?

Claimdrempel Naast het eigen risico, heeft Deck iets nieuw bedacht; een claimdrempel. Als je grote pech hebt, dan krijg je alles vergoed. Hoe werkt dit? Voor je spullen (inclusief brommer en scooter), thuis en op reis, werken wij met deze unieke claimdrempel. Heb je een schade van € 1.000 op je spullen of lager? Dan krijg je niks. Heb je een schade van € 1.001 of hoger, dan krijg je je volledige schade vergoed. Dit is dus anders dan bij een eigen risico, waar je dan altijd zelf een deel van de schade meebetaalt. Wat betreft schade aan je huis (opstalverzekering) werken we met een eigen risico van 500 euro.

Niet per se ‘rocket science’ toch? En het levert jouw een fors lagere premie op. Tot wel 25%.

Hoe werkt dit bij je voertuig? We hebben geen claimdrempel of eigen risico op het WA-gedeelte. De schade wordt dan volledig vergoed aan de tegenpartij.

Voor je auto en motor is ons advies om al je kleine pech zelf te dragen als je zelf schuldig bent aan de schade. Doe je dat niet, dan gaat je maandelijkse premie automatisch omhoog vanwege de bonus malus-regeling (schadevrije jaren) die in Nederland geldt.

Ons belangrijkste principe: verzeker alleen wat je zelf niet kan betalen. Jij hoeft je geen zorgen te maken bij onverwachte schade en grote pech. Dan is het bij ons alle hens aan dek aan gaan we voor je aan de slag.

Zo werkt Deck

Waarom verzekeren jullie geen kleine pech?

75% van alle claims bij de verzekeraars is onder de € 1.000. Kleine pech en schades. Dat maakt verzekeren onnodig ingewikkeld en duur. Denk aan alle mensen die dagelijks aan de slag zijn met het verwerken van kleine pech. Schades van een paar tientjes kost qua verwerken honderden euro's. Bovendien is hier vaak sprake van fraude. Dit gedrag willen we bij Deck tegenaan, want alleen dan wordt verzekeren weer betaalbaar. Daarbij is een verzekering oorspronkelijk niet bedoeld voor kleine pech.

Deck gaat terug naar de basis zoals verzekeren ooit is bedoeld; samen leggen we geld in de pot voor grote pech die je niet in je eentje kan betalen. Alle kleine schades zoals een bril die je kwijtraakt op vakantie of je laat zelf je telefoon vallen, dat kan allemaal uit eigen zak.

Zo werkt Deck

Ik zie dat niet Deck de premie van mijn rekening afschrijft, maar een andere partij. Hoe zit dat?

Klopt, de premie wordt geïnd door Voogd & Voogd. Dit bedrijf voert de administratie van Deck en zorgt dus ook voor het innen van de premies.

Welke mensen en partijen zitten achter Deck?