Onthoud mij op dit apparaat

Premie

Hoe bepalen jullie de premie?

Bij Deck krijg je één persoonlijke premie op maat, op basis van jouw persoonlijke premie. Wij vergelijken het aanbod van NN en a.s.r. en bieden dan voor jou het voordeligste pakket. Je krijgt een forse korting op de premie vanwege het hoge eigen risico en omdat wij alles bij één risicodrager onderbrengen.

Bereken je premie

Hoe houdt Deck de premie laag?

Bij Deck doen wij er alles aan om jouw premie laag te houden. Zo houden we onze premie laag:

Deck:

  1. behandelt alleen grote pech;

  2. biedt maximale stapelkorting;

  3. geeft veel-claimers en fraudeurs geen kans;

  4. alles digitaal, dus lage kosten en kleine foutkans

Lees het verhaal achter Deck

Is de premie inclusief assurantiebelasting?

Ja, de getoonde premie is inclusief assurantiebelasting. Er komen verder geen kosten meer bij. What you see is what you get.

Bereken je premie

Eigen risico. Hoe zit dat?

Om jouw premie laag te houden, werken we met een eigen risico. Bij zorgverzekeringen nemen mensen vaak vrijwillig een hoog eigen risico. Als je gezond leeft en bent, is dit economisch slim. Dit kan ook bij het verzekeren van je spullen en bezit.

De kans op pech is natuurlijk altijd aanwezig. Al gebeurt het statistisch niet vaak. Bij Deck vinden wij dat je kleine pech beter zelf kan oplossen. Je laat je buurman toch ook niet meebetalen aan jouw nieuwe zonnebril?

Hoe werkt dit bij Deck? Om te voorkomen dat de premies bij Deck opgaan aan kleine pech, zoals kapotte zonnebrillen en mobieltjes, hebben wij een paar manieren gevonden die zowel aansluiten bij jouw wens voor een scherpe premie, maar ook zorgt dat je goed verzekerd bent in geval van grote pech of onverwachte gebeurtenissen.

Wij werken samen met NN, a.s.r. en Unigarant voor de scooters en brommers. Bij NN kies je voor thuis & op reis (opstal-, inboedel-, aansprakelijkheids- en doorlopende reisverzekering) in één keer hoeveel eigen risico je wilt nemen: € 500, € 750 en € 1.000. Het eigen risico geldt per gebeurtenis. Stel dat er iets gebeurt, waarbij je zowel je inboedel- als je opstalverzekering aanspreekt, dan betaal je maar één keer het eigen risico.

Geen eigen risico bij medische kosten in het buitenland Oké, toch nog wat kleine lettertjes, maar dan in het voordeel voor jou. Als jij een ongeluk krijgt tijdens je vakantie in het buitenland en je hebt hierdoor medische hulp nodig, dan gaat dit niet van je eigen risico af bij Deck. Sterker nog, wij betalen ook jouw eigen risico van je zorgverzekering vanuit deze dekking, mocht deze door bijvoorbeeld dit ongeluk worden aangesproken.

Hoe werkt dit bij je voertuig? We hebben geen eigen risico op het WA-gedeelte. De schade wordt dan volledig vergoed aan de tegenpartij.

Voor je auto en motor is ons advies om al je kleine pech zelf te dragen als je zelf schuldig bent aan de schade. Doe je dat niet, dan gaat je maandelijkse premie automatisch omhoog vanwege de bonus malus-regeling (schadevrije jaren) die in Nederland geldt. Je hebt de keuze om een hoog eigen risico te nemen op het casco-gedeelte van de verzekering. Voor je auto is dit € 300, € 600 of € 1.200 bij NN en € 500, € 750 of € 1.000 bij a.s.r.

Ons belangrijkste principe: verzeker alleen wat je zelf niet kan betalen. Jij hoeft je geen zorgen te maken bij onverwachte schade en grote pech. Dan is het bij ons alle hens aan dek aan gaan we voor je aan de slag.

Hoe werkt Deck?


Zo werkt Deck

Hoe werkt het Deck-voordeel?

Bij Deck krijg je minimaal 25% korting, doordat je zelf voor een hoog eigen risico kiest en alle losse polissen bij één partij onderbrengt. Zo krijg je ook nog eens extra korting. Daarbij zijn de mensen die voor Deck kiezen, geen veel-claimers. Hierdoor garanderen wij ook op de lange termijn een heel scherpe premie.

Bereken je Deck-voordeel

Waarom verzekeren jullie geen kleine pech?

75% van alle claims bij de verzekeraars is onder de € 1.000. Kleine pech en schades. Dat maakt verzekeren onnodig ingewikkeld en duur. Denk aan alle mensen die dagelijks aan de slag zijn met het verwerken van kleine pech. Schades van een paar tientjes kost qua verwerken honderden euro's. Bovendien is hier vaak sprake van fraude. Dit gedrag willen we bij Deck tegenaan, want alleen dan wordt verzekeren weer betaalbaar. Daarbij is een verzekering oorspronkelijk niet bedoeld voor kleine pech.

Deck gaat terug naar de basis zoals verzekeren ooit is bedoeld; samen leggen we geld in de pot voor grote pech die je niet in je eentje kan betalen. Alle kleine schades zoals een bril die je kwijtraakt op vakantie of je laat zelf je telefoon vallen, dat kan allemaal uit eigen zak.

Zo werkt Deck

Ik zie dat niet Deck de premie van mijn rekening afschrijft, maar een andere partij. Hoe zit dat?

Klopt, de premie wordt geïnd door Voogd & Voogd. Dit bedrijf voert de administratie van Deck en zorgt dus ook voor het innen van de premies.

De buddies van Deck