Onthoud mij op dit apparaat

Over Deck

Wat is Deck?

Deck is één verzekering voor al jouw spullen en die van je gezin, inclusief aansprakelijkheid en je doorlopende reisverzekering. Optioneel voeg je je rechtsbijstand-, auto-, motor- of brommerverzekering toe. Deck verzekert alleen de grote pech; schade die je niet zomaar in je eentje kan betalen. Zo is verzekeren namelijk ooit ontstaan: wat je niet alleen kan dragen, doe je samen.

Hoe werkt Deck?


Wij willen voorkomen dat jouw premie opgaat aan kleine pech, zoals verloren zonnebrillen en kapotte mobieltjes. Dit houdt je premie laag. Uiteraard zorgen we dat je goed verzekerd bent bij grote pech.

Wij bieden, op basis van jouw persoonlijke gegevens, een compleet pakket van NN of a.s.r. aan. Voor reis gebruiken we NN, voor de brommers en scooters werken we samen met Unigarant. Je kan ons altijd bellen als je specifieke zaken wil verzekeren, denk bv aan een boot, caravan of iets van je bedrijf.

De pakketten van NN en a.s.r. bieden allebei ruime dekkingen maar de voorwaarden kunnen wel verschillen. Zo biedt NN bijvoorbeeld op inboedel 10 jaar nieuwwaarde regeling en vergoedt a.s.r. de dagwaarde zodra de spullen minder waard zijn dan 40% van de nieuwwaarde. Klik hier voor de belangrijkste verschillen tussen beide pakketten.

Geen eigen risico bij medische kosten in het buitenland Als jij een ongeluk krijgt tijdens je vakantie en je hebt hierdoor medische hulp nodig in het buitenland, dan geldt het eigen risico niet. In geval deze schade dien je de kosten in bij je zorgverzekeraar. De kosten die zij niet dekken stuur je naar Deck.

Hoe werkt dit bij je voertuig? Op het WA-gedeelte bestaat geen eigen risico. Schade aan de tegenpartij wordt volledig vergoed. Voor je auto en motor kan het verstandig zijn om kleine pech zelf te dragen als je zelf de schade veroorzaakt hebt. Doe je dat niet, dan gaat je maandelijkse premie automatisch omhoog vanwege de bonus-malus regeling (schadevrije jaren) die in Nederland geldt. Je hebt de keuze om een hoog eigen risico te nemen op het (beperkt) casco-gedeelte van de verzekering.

Bereken je premie

Wat is de filosofie achter Deck?

Het inzicht

De huidige verzekeringswereld zit vol verspilling. Denk aan te complexe producten, kleine lettertjes, papieren polismappen, stijgende fraude cijfers en lange wachttijden.
Tijd voor verandering dus.

De oorzaak

75% van de claims bij een verzekeraar is onder de € 1.000. Juist bij deze claims wordt veel gefraudeerd. Verzekeren wordt zo ingewikkeld en duur. Denk aan de kleine lettertjes tegen fraude en de vele mensen die dagelijks in de weer zijn deze schades af te wikkelen. De kans is groot dat jij nooit gebruikmaakt van je verzekeringen. Dat geldt voor de meeste mensen. Mensen die wel voor alles bij hun verzekeraar aankloppen, maken jouw verzekeringen duur en ingewikkeld doordat ze frequent en onterecht claimen. Dit gedrag kost geld en is oneerlijk naar de rest van het collectief.

De oplossing

Onze verzekering geeft veel-claimers en fraudeurs geen kans en beloont ’smart ones’. Deck is er voor mensen die zélf verantwoordelijkheid nemen. Mensen die snappen dat een verzekering alleen bedoeld is voor grote pech. Terug naar de basis dus: jij de kleine pech, wij de grote. Onze zeer royale-all-in-one-verzekering bieden we daardoor tegen een lage premie met een kick-ass service!

Zo werkt Deck

Deck werkt volgens 3 uitgangspunten:

  1. Terug naar de essentie van verzekeren: verzeker alleen wat je zelf niet kan dragen. Door alleen grote pech te verzekeren, krijg je bij Deck een lage premie. En zeg nou eerlijk: die verloren zonnebril kun je toch prima zelf vervangen?
  2. Eenvoud in product en organisatie: Gewoon één verzekering, één contactpersoon, één premie per maand óf jaar. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Weg met al die losse verzekeringen!
  3. Deck herstelt waar mogelijk: schade herstellen i.p.v. claims uitbetalen neemt jou werk uit handen en geeft fraudeurs geen kans. We werken met een erkend netwerk van professionals om de kwaliteit te waarborgen.

Lees het hele verhaal achter Deck

Is Deck iets voor mij?

Deck is er voor de ’smart ones’. Mensen die snappen dat een verzekering alleen bedoeld is voor grote pech, de belangrijke zaken in het leven. Dat levert premievoordeel op, tot wel 50%. Deck gaat terug naar de basis: alleen verzekeren wat je zelf niet kan betalen.

Ben jij zo'n ’smart one’? Dan zit het je waarschijnlijk niet helemaal lekker dat jij op dit moment betaalt voor zaken die je zelf nooit zou claimen.

Deck houdt vast aan 3 principes.

Check hier onze 3 principes

Waarom zou ik al mijn verzekeringen op 1 plek willen?

Het heeft een boel voordelen om al je verzekeringen op 1 plek onder te brengen. Check dit:

  1. Deck vervangt al je losse schadeverzekeringen door één persoonlijke premie op maat.
  2. Omdat je al verzekeringen bij één verzekeraar worden ondergebracht sluiten dekkingen naadloos op elkaar aan. Je bent nooit over- of onderverzekerd.
  3. Bij eventuele schade weet je meteen bij wie je moet zijn. Als je je verzekeringen onderbrengt bij verschillende verzekeraars, is het vaak onduidelijk bij wie je moet aankloppen bij schade.Elke verzekering heeft weer andere regels en andere contactpersonen. Heb je grote pech als klant van Deck? Dan is het bij ons alle hens aan dek, en nemen we je al het werk uit handen.
  4. Stapelkorting: doordat alle verzekeringen bij één partij worden ondergebracht kunnen we jou direct premie voordeel teruggeven.

Lees het hele verhaal achter Deck

Is Deck too good to be true?

Een verzekering met een betere dekking, een lagere premie én een kick-ass service. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar op onze planeet kan het! We hebben er gewoon goed over nagedacht. Wat goed was aan de oude verzekeringswereld houden we, wat de afgelopen jaren is verslechterd, draaien we terug. Zo ontwerpen we een verzekering voor jou die zo simpel en duidelijk mogelijk is. Check zelf of Deck bij jou past!

Bereken je premie

Hoe sluit ik een verzekering af bij Deck?

Heb je besloten je spullen te laten verzekeren bij Deck? Binnen een paar minuten is alles gefikst. En overstappen is makkelijk; wij kunnen helpen bij het overzetten van al je lopende verzekeringen, zodat je veilig landt bij Deck. Zonder dubbele lasten uiteraard. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is aan ons doorgeven bij welke verzekeraar of tussenpersoon je nu verzekerd bent.

Bereken je premie

Wanneer gaan de verzekeringen in?

Voor een soepele overstap houden we rekening met de opzegtermijnen van je huidige verzekeraar. Vaak is dit één maand. Stel dat je Deck aanvraagt in januari dan is standaard de ingangsdatum 1 maart. Vraag je Deck aan op bijvoorbeeld 2 mei dan zetten we de ingangsdatum op 1 juli. Je kan ook kiezen om de verzekeringen eerder te laten ingaan. Tijdens het afsluiten van je verzekering wordt deze optie geboden.

Bereken je premie

Zegt Deck mijn huidige verzekeringen op?

Jazeker. Wij helpen je graag bij het overzetten van al je verzekeringen zodat je veilig landt bij Deck en dubbele lasten worden voorkomen. Voor alle verzekeringen die je bij Deck onderbrengt kunnen we de opzegging in orde maken.

Stap eenvoudig over met de gratis Deck Overstapservice

Nadat je bent geaccepteerd ontvang je van ons per email een link naar onze Overstapservice. Als je daar invult bij welke verzekeraar of tussenpersoon je nu zit dan regelen wij de rest! Maak je geen gebruik van de Overstapservice, dan gaan we er vanuit dat je zelf je verzekeringen hebt opgezegd of geen lopende verzekeringen had.

Bereken je premie

Hoe werkt de Deck overstapservice?

Deck kan je oude verzekeringen voor je opzeggen. Je mag het uiteraard ook zelf doen.

Als je er voor kiest om het door ons te laten doen, vul dan na je aanvraag zo snel en compleet mogelijk de overstaptool in. Zo sluit alles naadloos aan op je oude verzekeringen en betaal je geen dubbele premie.

Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt bij de overstapservice:

  • Polisnummers van je huidige verzekeringen

  • Heb je een tussenpersoon? Dan hebben we zijn/haar naam nodig.

Heb je zelf je verzekering al opgezegd? Super! Kun je dit via een berichtje via WhatsApp of e-mail naar ons bevestigen? Dan weten we dat je zelf al hebt opgezegd.

Bereken je premie

Wanneer kan je als klant van Deck opzeggen?

Als klant van Deck kan je dagelijks opzeggen. Dat doen we omdat we dat vriendelijk vinden en wij overtuigd zijn dat klanten graag bij ons willen blijven. De afgesloten polis en bijbehorende premie geldt in principe voor één jaar. Bij tussentijdse wijzigingen van het pakket kan de premie veranderen. Aan het einde van het verzekeringsjaar doen wij de deck-check en kijken we of je nog steeds goed verzekerd bent tegen de juiste premie. Dan kan het zijn dat je premie verandert. Die nieuwe premie geldt weer voor één jaar.

Hoe kan ik contact opnemen met Deck?

Wil je contact met Deck? We helpen je graag bij al je vragen! Op onze contactpagina vind je onze contactgegevens.

Neem contact met ons op

Waar staat de Spacequarter van Deck?

Onze Spacequarter staat in de vestingstad Gorinchem. Het adres is: Techniekweg 15, 4207 HC. We hebben ook een docking station in Baarn op de Brinkstraat 43. Je mag ons helemaal checken bij de KvK (70857318) en AFM (12045555).

Wat doen wij?

Bij Deck sluit jij je verzekering direct af via internet. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je. Dit doen we door keuzes voor te leggen die het beste passen bij jouw leven. Zo bouw je jouw persoonlijke 'Deckje'. Deze keuzes zijn gebaseerd op miljoenen gegevens en jarenlange ervaring van onze buddies. Je kan bepaalde belangrijke persoonlijke voorkeuren zelf instellen, zoals de dekking van je auto, Europa- of werelddekking op je reisverzekering of de hoogte van je eigen risico. Jij bent in control. Wij doen de rest.

Lees het hele verhaal achter Deck

Wat doen de buddies van Deck?

Deck doet dit uiteraard niet alleen. Om onze ideeën helemaal uit te voeren tot in jouw telefoon, hebben we niet de minste partijen in de arm genomen. Mogen we aan je voorstellen:

Risicodragers

We werken samen met Nationale Nederlanden, a.s.r. , Rhion & Unigarant. Door hun jarenlange ervaring in het dragen van risico's weet je zeker dat deze kapitaalkrachtige risicodragers ervoor zorgen dat grote pech betaald kan worden.

Voogd & Voogd

Onze ‘ground control’ die ervoor zorgt dat we met beide benen op aarde blijven staan. Voogd & Voogd voert de administratie. Deze partij is een rot in het vak met ruim 100 jaar ervaring in de verzekeringen. Deck werkt met Voogd & Voogd samen omdat zij, net als wij, lekker efficiënt werken. Dat komt onder andere doordat zij een state of the art ICT-systeem hebben dat zij blijven ontwikkelen. Een perfecte match dus.

Bereken je premie