Onthoud mij op dit apparaat

Over Deck

Wat is Deck?

Deck is één verzekering voor al jouw spullen en die van je gezin, inclusief aansprakelijkheid en je doorlopende reisverzekering. Deck verzekert alleen de grote pech; schade die je niet zomaar in je eentje kan betalen. Zo is verzekeren namelijk ooit ontstaan: wat je niet alleen kan dragen, doe je samen. Deck gaat voor mensen die niet bij het minste of geringste claimen, maar zélf verantwoordelijkheid nemen.

Hoe werkt dit bij Deck? Om te voorkomen dat de premies bij Deck opgaan aan kleine pech, hebben wij een paar manieren gevonden die zowel aansluiten bij jouw wens voor een scherpe premie, maar ook zorgt dat je goed verzekerd bent in geval van grote pech of onverwachte gebeurtenissen.

Voor je spullen (inclusief brommer en scooter), thuis en op reis, werken wij met een claimdrempel. Heb je een schade van € 1.000 op je spullen of lager? Dan krijg je niks. Heb je een schade van € 1.001 of hoger, dan krijg je je volledige schade vergoed. Dit is dus anders dan bij een eigen risico, omdat je dan altijd zelf een deel van de schade meebetaalt. Wat betreft schade aan je huis (opstalverzekering) werken we wel met een eigen risico van 500 euro.

Hoe werkt dit bij je voertuig? We hebben geen claimdrempel of eigen risico op het WA-gedeelte. De schade wordt dan volledig vergoed aan de tegenpartij.

Voor je auto en motor is ons advies om al je kleine pech zelf te dragen als je zelf schuldig bent aan de schade. Doe je dat niet, dan gaat je maandelijkse premie automatisch omhoog vanwege de bonus malus-regeling (schadevrije jaren) die in Nederland geldt.

Afhankelijk van het type auto, hoe oud deze is en hoeveel je rijdt, bieden wij jou de beste dekking. Het kan zijn dat hier nog een klein eigen risico wordt gevraagd op het casco-gedeelte. Bij de premie in de samenvatting zie je exact wat we voor jou hebben geselecteerd en of je hier een eigen risico voor hebt.

Ons belangrijkste principe: verzeker alleen wat je zelf niet kan betalen. Jij hoeft je geen zorgen te maken bij onverwachte schade en grote pech. Dan is het bij ons alle hens aan dek aan gaan we voor je aan de slag.

Nieuwsgierig? Check je premie!

Bereken je premie

Is Deck iets voor mij?

Deck gaat voor mensen die niet bij het minste of geringste claimen, maar zélf verantwoordelijkheid nemen. Dit zijn mensen die snappen dat een verzekering alleen bedoeld is voor de grote pech, de belangrijke zaken in het leven. Dát zijn namelijk de kosten die we samen horen te delen. Deck gaat terug naar de basis: alleen verzekeren wat je zelf niet kan betalen.

Hoor jij daarbij? Dan zit het je waarschijnlijk niet helemaal lekker dat jij op dit moment betaalt voor zaken die je zelf nooit zou claimen.

Deck past niet bij iedereen. Daarom hebben we een deurbeleid.

Kom jij door ons deurbeleid?

Hoe kan ik contact krijgen met Deck?

Wil je contact met Deck? Vraag ons alle sterren van de hemel! Je kan ons appen, e-mailen of bellen. Bellen? Ja, wij zijn gewoon telefonisch bereikbaar op 020-262 111 0 van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur voor al je vragen. Appen vinden we ook prima! Ons WhatsApp-nummer is 06-82659834. Stuur je liever een e-mail? Mag ook. Je kan ons e-mailen op service@deck.nl.

Zo werkt Deck

Zegt Deck mijn huidige verzekeringen voor me op?

Jazeker! Wij zorgen ervoor dat al je verzekeringen worden overgezet zodat je veilig landt bij Deck. Zonder dubbele lasten. De verzekeringen die je bij ons aanvraagt, zeggen wij op voor jou. Dit regelen we via de Deck Overstapservice. Bereken hiervoor eerst je premie. Klik dan op “Start Overstapservice”, vul in waar je nu verzekerd bent en de rest regelen wij! Geheel automatisch.

Staat je huidige verzekeraar of tussenpersoon er niet bij? Geen enkel probleem. Dan kan je ‘m gewoon verder afsluiten en stuur ons dan een berichtje via WhatsApp of e-mail met de naam van je huidige verzekeraar of tussenpersoon. Dan regelen we het verder. Verzekeringen die wij niet aanbieden, zoals een rechtsbijstandverzekering, zeggen wij niet automatisch op.

Bereken je premie

Wanneer gaan de verzekeringen in?

Voor een soepele overstap, houden we rekening met de opzegtermijnen van je huidige verzekeraar, vaak is dit één maand. Stel dat je Deck aanvraagt in januari, dan is standaard de ingangsdatum 1 maart. Vraag je Deck aan op bijvoorbeeld 2 mei, dan zetten we de ingangsdatum op 1 juli. Je kan ook kiezen om de verzekeringen eerder te laten ingaan. Dit kom je vanzelf tegen tijdens het afsluiten.

Heb je het afgelopen jaar een nieuwe verzekering afgesloten? Dan kan je dat ook aangeven op onze website. We zorgen ervoor dat deze na de contractsduur van 1 jaar wordt overgezet naar Deck.

Bereken je premie

Waar komt de naam 'Deck' vandaan?

Verzekerd zijn bij Deck, betekent de zekerheid dat je altijd een dek onder je voeten hebt. De naam ‘Deck’ staat dan ook voor de basis om lekker te kunnen leven. Deck is jouw uitvalsbasis waarop je kunt vertrouwen als het eens écht misgaat.

Deck dekt de grote pech in jouw leven. Dus overkomt jou iets? Dan is het bij ons alle hens aan dek! En gaan wij voor je aan de slag!

Kom jij door ons deurbeleid?

Wat is de filosofie achter Deck?

Het inzicht

De huidige verzekeringswereld wordt gekenmerkt door complexe producten, kleine lettertjes, papieren polismappen, stijgende premies en lange wachttijden bij het callcenter. Het is dan ook hard nodig dat de verzekeringswereld verandert.

De oorzaak

75% van de claims bij een verzekeraar is onder de € 1.000. Dat maakt verzekeren ingewikkeld en duur. Denk aan de kleine lettertjes tegen fraude en de vele mensen die dagelijks in de weer zijn deze schades te behandelen. De kans is groot dat jij nooit gebruikmaakt van je verzekeringen. Dat geldt voor de meeste deelnemers. Slechts een klein deel van het collectief maakt jouw verzekeringen duur en ingewikkeld doordat ze frequent en onterecht claimen. Dit gedrag kost geld en is oneerlijk naar de rest van het collectief.

De oplossing

Wij hebben een verzekering ontwikkeld waarbij we fraudeurs geen kans geven en 'smart ones' belonen. Deck gaat voor mensen die niet bij het minste of geringste claimen, maar zélf verantwoordelijkheid nemen. Dit zijn mensen die snappen dat een verzekering alleen bedoeld is voor de grote pech. Dát zijn namelijk de kosten die we samen horen te delen: jij de kleine pech, wij de grote. Wij kunnen daardoor een zeer royale-all-in-one-verzekering aanbieden tegen een lage premie met een kick-ass service!

Zo werkt Deck

Deck heeft 3 cruciale uitgangspunten doorgevoerd om dit voor elkaar te krijgen:

  1. Verzekeren doe je samen: jij de kleine pech, wij de grote. Door alleen grote pech te verzekeren, krijg je bij Deck een lage premie. En zeg nou eerlijk: die kapotte zonnebril kun je toch prima zelf vervangen?
  2. Eenvoud in product en organisatie: Gewoon één verzekering, één contactpersoon, één premie per maand. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Weg met al die losse verzekeringen!
  3. Deck herstelt waar het kan: Door geen geld over te maken maar de schade te herstellen, nemen we jou werk uit handen en geven we fraudeurs geen kans. Daarbij werken we met professionals om de kwaliteit te waarborgen. Je hebt er geen omkijken meer naar! Ook fijn: door te herstellen blijft jouw premie laag.

Lees het hele verhaal achter Deck

Hoe sluit ik een verzekering af bij Deck?

Heb je besloten je spullen te laten verzekeren bij Deck? Het aanmelden hebben we zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Dit doe je in ongeveer 5 minuten. Ok, misschien geen raketlancering, maar daarna ben je van al je losse verzekeringen af en betaal je één lage premie per maand voor al je schadeverzekeringen.

En overstappen is no problemo, wij zorgen ervoor dat al je verzekeringen worden overgezet zodat je veilig landt bij Deck. Zonder dubbele lasten uiteraard.

Bereken je premie

Eén verzekering voor alles. Welke voordelen heeft dat?

Een boel, check dit:

  1. Deck vervangt al je losse schadeverzekeringen door één persoonlijke premie op maat. Je weet precies waar je aan toe bent iedere maand.
  2. Omdat je geen verzekeringen op elkaar aan hoeft te laten sluiten, ben je nooit over- of onderverzekerd.
  3. Wij kunnen de risico’s in je leven beter inschatten, omdat je alles bij ons verzekert.
  4. De meeste mensen hebben hun spullen ondergebracht bij verschillende verzekeraars. Bij schade is dat lastig, want bij wie moet je aankloppen? Elke verzekering heeft weer andere regels en andere contactpersonen. Heb je grote pech? Dan neemt Deck al het werk uit je handen.

Lees het hele verhaal achter Deck

Is Deck too good to be true?

Een verzekering met een betere dekking, een lagere premie én een kick-ass service. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar op onze planeet kan het! We hebben er gewoon goed over nagedacht. Wat goed was aan de oude verzekeringswereld houden we, wat de afgelopen jaren is verslechterd, draaien we terug. Zo ontwerpen we een verzekering voor jou die zo simpel en duidelijk mogelijk is. Check zelf of Deck bij jou past!

Bereken je premie

Wat doen de buddies van Deck?

Wij kunnen dit niet alleen. Om onze ideeën helemaal uit te voeren tot in jouw telefoon, hebben we niet de minste partijen in de arm genomen. Mogen we aan je voorstellen:

Voogd & Voogd:

Onze ‘ground control’ die ervoor zorgt dat we met beide benen op aarde blijven staan. Voogd & Voogd voert de administratie. Deze partij is een rot in het vak met ruim 100 jaar ervaring in de verzekeringen. Deck werkt met Voogd & Voogd samen omdat zij, net als wij, lekker efficiënt werken. Dat komt onder andere doordat zij een state of the art ICT-bedrijf hebben dat zij blijven ontwikkelen. Een perfecte match dus.

Risicodragers

We werken onder andere samen met Nationale Nederlanden & Unigarant. Deze kapitaalkrachtige risicodragers zorgen ervoor dat de grote pech betaald kan worden. Ze hebben jarenlange ervaring met het dragen van risico's.

Check Deck