Onthoud mij op dit apparaat

Over Deck

Wat is Deck?

Deck is één verzekering voor al jouw spullen en die van je gezin, inclusief aansprakelijkheid en je doorlopende reisverzekering. Deck verzekert alleen de grote pech; schade die je niet zomaar in je eentje kan betalen. Zo is verzekeren namelijk ooit ontstaan: wat je niet alleen kan dragen, doe je samen. Deck gaat voor mensen die niet bij het minste of geringste claimen, maar zélf verantwoordelijkheid nemen.

Hoe werkt dit bij Deck?


Om te voorkomen dat de premies bij Deck opgaan aan kleine pech, zoals kapotte zonnebrillen en mobieltjes, hebben wij een paar manieren gevonden die zowel aansluiten bij jouw wens voor een scherpe premie, maar ook zorgt dat je goed verzekerd bent in geval van grote pech of onverwachte gebeurtenissen.

Voor thuis & op reis (opstal-, inboedel-, aansprakelijkheids- en doorlopende reisverzekering) kan je in één keer kiezen hoeveel eigen risico je wilt nemen. Je hebt keuze uit: € 500, € 750 en € 1.000. Het eigen risico geldt per gebeurtenis. Stel dat er iets gebeurt, waarbij je zowel je inboedel- als je opstalverzekering aanspreekt, dan betaal je maar één keer het eigen risico.

Geen eigen risico bij medische kosten in het buitenland Als jij een ongeluk krijgt tijdens je vakantie in het buitenland en je hebt hierdoor medische hulp nodig in het buitenland, dan gaat dit niet van je eigen risico af bij Deck. Sterker nog, wij betalen ook jouw eigen risico van je zorgverzekering vanuit deze dekking, mocht deze door bijvoorbeeld dit ongeluk worden aangesproken. Ook op de annuleringsverzekering (deze is optioneel bij de reisverzekering) zit geen eigen risico.

Hoe werkt dit bij je voertuig? We hebben geen eigen risico op het WA-gedeelte. De schade wordt dan volledig vergoed aan de tegenpartij.

Voor je auto en motor is ons advies om al je kleine pech zelf te dragen als je zelf schuldig bent aan de schade. Doe je dat niet, dan gaat je maandelijkse premie automatisch omhoog vanwege de bonus malus-regeling (schadevrije jaren) die in Nederland geldt. Je hebt de keuze om een hoog eigen risico te nemen op het casco-gedeelte van de verzekering. Voor je auto is dit € 300, € 600 of € 1.200.

Ons belangrijkste principe: verzeker alleen wat je zelf niet kan betalen. Jij hoeft je geen zorgen te maken bij onverwachte schade en grote pech. Dan is het bij ons alle hens aan dek aan gaan we voor je aan de slag.

Nieuwsgierig? Check je premie!

Bereken je premie

Is Deck iets voor mij?

Deck is er voor de ’smart ones’. Dit zijn mensen die snappen dat een verzekering alleen bedoeld is voor de grote pech, de belangrijke zaken in het leven. Dát zijn namelijk de kosten die we samen horen te delen. En dat levert namelijk een premievoordeel op van minimaal 25%. Waarom zou je iedere maand geld in een pot doen voor de zonnebril van een ander? Deck gaat terug naar de basis: alleen verzekeren wat je zelf niet kan betalen.

Hoor jij daarbij? Dan zit het je waarschijnlijk niet helemaal lekker dat jij op dit moment betaalt voor zaken die je zelf nooit zou claimen.

Deck past niet bij iedereen. Daarom hebben we een deurbeleid.

Kom jij door ons deurbeleid?

Hoe kan ik contact krijgen met Deck?

Wil je contact met Deck? Vraag ons alle sterren van de hemel! Je kan ons appen, e-mailen of bellen. Bellen? Ja, wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-262 111 0 van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur voor al je vragen. Appen vinden we ook prima. Ons WhatsApp-nummer is 06-82659834. Stuur je liever een e-mail? Mag ook. Je kan ons e-mailen op service@deck.nl.

Zo werkt Deck

Zegt Deck mijn huidige verzekeringen voor me op?

Jazeker. Wij zorgen ervoor dat al je verzekeringen worden overgezet zodat je veilig landt bij Deck. Zonder dubbele lasten. De verzekeringen die je bij ons aanvraagt, zeggen wij op voor jou. Dit regelen we via de Deck Overstapservice. Bereken hiervoor eerst je premie. Klik dan op 'Stap over', vul in waar je nu verzekerd bent en de rest regelen wij! Geheel automatisch.

Staat je huidige verzekeraar of tussenpersoon er niet bij? Geen enkel probleem. Dan kan je ‘m gewoon verder afsluiten en stuur ons dan een berichtje via WhatsApp of e-mail met de naam van je huidige verzekeraar of tussenpersoon. Dan regelen we het verder.

Verzekeringen die wij niet aanbieden, zoals een rechtsbijstandverzekering, zeggen wij niet automatisch op.

Bereken je premie

Hoe werkt de Deck overstapservice?

Wanneer je je bij Deck verzekert, kunnen wij je oude verzekeringen voor je opzeggen. Je mag het ook zelf doen.

Als je er voor kiest om het door ons te laten doen is het belangrijk dat je het overstapservice-formulier zo snel mogelijk en compleet invult. Op deze manier sluit alles naadloos aan op je oude verzekeringen en zo kunnen we jou garanderen dat je geen dubbele premie gaat betalen.

Maak je gebruik van de overstapservice, zorg dan dat je de volgende informatie bij de hand hebt:

  1. polisnummer
  2. naam van je tussenpersoon als je die hebt
Heb je zelf je verzekering al opgezegd? Super! Stuur ons dan nog wel even een berichtje via WhatsApp of e-mail. Dan weten we dat je zelf al hebt opgezegd en zitten wij niet in de stress voor je.

Bereken je premie

Wanneer gaan de verzekeringen in?

Voor een soepele overstap, houden we rekening met de opzegtermijnen van je huidige verzekeraar, vaak is dit één maand. Stel dat je Deck aanvraagt in januari, dan is standaard de ingangsdatum 1 maart. Vraag je Deck aan op bijvoorbeeld 2 mei, dan zetten we de ingangsdatum op 1 juli. Je kan ook kiezen om de verzekeringen eerder te laten ingaan. Dit kom je vanzelf tegen tijdens het afsluiten.

Heb je het afgelopen jaar een nieuwe verzekering afgesloten? Dan kan je dat ook aangeven op onze website. We zorgen ervoor dat deze na de contractsduur van 1 jaar wordt overgezet naar Deck.

Bereken je premie

Waar komt de naam 'Deck' vandaan?

Verzekerd zijn bij Deck, betekent de zekerheid dat je altijd een dek onder je voeten hebt. De naam ‘Deck’ staat dan ook voor de basis om lekker te kunnen leven. Deck is jouw uitvalsbasis waarop je kunt vertrouwen als het eens écht misgaat.

Deck dekt de grote pech in jouw leven. Dus overkomt jou iets? Dan is het bij ons alle hens aan dek! En gaan wij voor je aan de slag!

Kom jij door ons deurbeleid?

Waar staat de Spacequarter van Deck?

Onze Spacequarter staat in de vestingstad Gorinchem. Het adres is: Techniekweg 15, 4207 HC. We hebben ook een docking station in Amsterdam op de Kerkstraat 413. Je mag ons helemaal checken bij de KvK (70857318) en AFM (12045555).

Wat doen wij?

Bij Deck sluit jij je verzekering direct af via internet. Wij geven geen advies en maken het zo makkelijk mogelijk voor je. Dit doen we door keuzes voor te leggen die het beste passen bij jouw leven, bij jouw 'Deckje'. Deze keuzes zijn gebaseerd op miljoenen gegevens en jarenlange ervaring van onze buddies. Je kan bepaalde belangrijke persoonlijke voorkeuren zelf instellen, zoals de dekking van je auto, Europa- of werelddekking op je reisverzekering of de hoogte van je eigen risico. Jij bent zelf in control.

Lees het hele verhaal achter Deck

Wat is de filosofie achter Deck?

Het inzicht

De huidige verzekeringswereld wordt gekenmerkt door complexe producten, kleine lettertjes, papieren polismappen, stijgende premies en lange wachttijden bij het callcenter. Het is dan ook hard nodig dat de verzekeringswereld verandert.

De oorzaak

75% van de claims bij een verzekeraar is onder de € 1.000. Dat maakt verzekeren ingewikkeld en duur. Denk aan de kleine lettertjes tegen fraude en de vele mensen die dagelijks in de weer zijn deze schades te behandelen. De kans is groot dat jij nooit gebruikmaakt van je verzekeringen. Dat geldt voor de meeste deelnemers. Slechts een klein deel van het collectief maakt jouw verzekeringen duur en ingewikkeld doordat ze frequent en onterecht claimen. Dit gedrag kost geld en is oneerlijk naar de rest van het collectief.

De oplossing

Wij hebben een verzekering ontwikkeld waarbij we veel-claimers en fraudeurs geen kans geven en 'smart ones' belonen. Deck gaat voor mensen die niet bij het minste of geringste claimen, maar zélf verantwoordelijkheid nemen. Dit zijn mensen die snappen dat een verzekering alleen bedoeld is voor de grote pech. Dát zijn namelijk de kosten die we samen horen te delen: jij de kleine pech, wij de grote. Wij kunnen daardoor een zeer royale-all-in-one-verzekering aanbieden tegen een lage premie met een kick-ass service!

Zo werkt Deck

Deck heeft 3 cruciale uitgangspunten doorgevoerd om dit voor elkaar te krijgen:

  1. Verzekeren doe je samen: jij de kleine pech, wij de grote. Door alleen grote pech te verzekeren, krijg je bij Deck een lage premie. En zeg nou eerlijk: die kapotte zonnebril kun je toch prima zelf vervangen?
  2. Eenvoud in product en organisatie: Gewoon één verzekering, één contactpersoon, één premie per maand. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Weg met al die losse verzekeringen!
  3. Deck herstelt waar het kan: Door geen geld over te maken maar de schade te herstellen, nemen we jou werk uit handen en geven we fraudeurs geen kans. Daarbij werken we met professionals om de kwaliteit te waarborgen. Je hebt er geen omkijken meer naar! Ook fijn: door te herstellen blijft jouw premie laag.

Lees het hele verhaal achter Deck

Hoe sluit ik een verzekering af bij Deck?

Heb je besloten je spullen te laten verzekeren bij Deck? Binnen een paar minuten is alles gefikst. En overstappen is makkelijk; wij zorgen dat al je lopende verzekeringen worden overgezet, zodat je veilig landt bij Deck. Zonder dubbele lasten uiteraard.

Bereken je premie

Eén verzekering voor alles. Welke voordelen heeft dat?

Een boel, check dit:

  1. Deck vervangt al je losse schadeverzekeringen door één persoonlijke premie op maat. Je weet precies waar je aan toe bent iedere maand.
  2. Omdat je geen verzekeringen op elkaar aan hoeft te laten sluiten, ben je nooit over- of onderverzekerd.
  3. Wij kunnen de risico’s in je leven beter inschatten, omdat je alles bij ons verzekert.
  4. De meeste mensen hebben hun spullen ondergebracht bij verschillende verzekeraars. Bij schade is dat lastig, want bij wie moet je aankloppen? Elke verzekering heeft weer andere regels en andere contactpersonen. Heb je grote pech? Dan neemt Deck al het werk uit je handen.
  5. Stapelkorting: doordat alle verzekeringen bij één partij worden ondergebracht kunnen we jouw direct premie voordeel teruggeven.

Lees het hele verhaal achter Deck

Is Deck too good to be true?

Een verzekering met een betere dekking, een lagere premie én een kick-ass service. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar op onze planeet kan het! We hebben er gewoon goed over nagedacht. Wat goed was aan de oude verzekeringswereld houden we, wat de afgelopen jaren is verslechterd, draaien we terug. Zo ontwerpen we een verzekering voor jou die zo simpel en duidelijk mogelijk is. Check zelf of Deck bij jou past!

Bereken je premie

Wat doen de buddies van Deck?

Wij kunnen dit niet alleen. Om onze ideeën helemaal uit te voeren tot in jouw telefoon, hebben we niet de minste partijen in de arm genomen. Mogen we aan je voorstellen:

Risicodragers

We werken samen met Nationale Nederlanden & Unigarant. Deze kapitaalkrachtige risicodragers zorgen ervoor dat de grote pech betaald kan worden. Ze hebben jarenlange ervaring met het dragen van risico's.

Voogd & Voogd:

Onze ‘ground control’ die ervoor zorgt dat we met beide benen op aarde blijven staan. Voogd & Voogd voert de administratie. Deze partij is een rot in het vak met ruim 100 jaar ervaring in de verzekeringen. Deck werkt met Voogd & Voogd samen omdat zij, net als wij, lekker efficiënt werken. Dat komt onder andere doordat zij een state of the art ICT-bedrijf hebben dat zij blijven ontwikkelen. Een perfecte match dus.

Bereken je premie