Onthoud mij op dit apparaat

Dekking

Wat is verzekerd bij Deck?
 • Al je spullen. Denk aan je huis, je bankstel, auto en motor.
 • Als je aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan de spullen van een ander.
 • Je partner en kinderen zijn meeverzekerd als je dit aangeeft bij gezinssamenstelling.
 • Tijdens je reis of weekendje weg ben jij of je gezinsleden verzekerd.
 • Juridische hulp van DAS bij verkeersproblemen, gedoe met woning en zaken over je werk.

Zo werkt Deck

Welke verzekeringen kan ik opzeggen als ik voor Deck kies?
 • Opstalverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Reisverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Autoverzekering
 • Motorverzekering
 • Brommerverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering

We blijven Deck constant ontwikkelen en voegen hier in de toekomst onder andere de caravan- en oltimerverzekering aan toe. Let op: Deck is geen verzekering voor gezondheid (zorgverzekering). Bij je reisverzekering zit wel geneeskundige kosten in het buitenland standaard erbij.

Zo werkt Deck

Is er een handig overzicht van wat er gedekt is?

Jazeker. We hebben alle belangrijke voorwaarden op één A4 gezet, zodat je er makkelijk doorheen kan lezen. Wil je meer lezen, dan kan dat natuurlijk ook.

Naar de kleine lettertjes

Kan ik de polisvoorwaarden doornemen?

We hebben alle polisvoorwaarden overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Naar de polisvoorwaarden

Is mijn partner verzekerd op reis, ook al gaan we niet samen?

Ja, je kunt gerust los van elkaar weekeindjes weg of op vakantie. De dekking geldt gewoon voor alle gezinsleden. Je kunt je gezinssamenstelling opgeven tijdens het sluiten van Deck.

Bereken je premie

Hoe werkt de inboedelnieuwwaarde regeling van Deck?

Bij Deck bieden we 2 pakketten aan. Het pakket van NN biedt 10 jaar nieuwwaarde op de inboedelverzekering aan. De nieuwwaarde is het bedrag waarmee je hetzelfde of een vergelijkbaar object nieuw in de winkel kan kopen. Bij tweedehands gekochte spullen of bij spullen van meer dan 10 jaar oud: de dagwaarde./n/n Het pakket van a.s.r. biedt de dagwaarde aan indien deze waarde lager is dan 40% van de nieuwwaarde. Dat wordt bepaald met afschrijvingslijsten. Bijvoorbeeld bij een laminaatvloer die 5 jaar oud is en in 10 jaar afschrijft. De waarde bedraagt nog 50% van de nieuwwaarde dus je ontvangt een vergoeding op basis van nieuwwaarde.

Bereken je premie

Zijn ook mijn zonnepanelen verzekerd?

Ja, je zonnepanelen op het dak zijn bij het pakket van NN standaard meeverzekerd op onze opstalverzekering. Het maakt daarbij niet uit of de zonnepanelen op het dak zijn bevestigd of in de tuin. Bij a.s.r. kan je kiezen of je zonnepanelen wil meeverzekeren. Je bent niet verzekerd voor schade die is ontstaan door het verkeerd bevestigen van de panelen.

Bereken je premie

Hebben kinderen eigen risico op de aansprakelijkheidsverzekering?

Nee, je hebt geen eigen risico voor je kinderen op de aansprakelijkheidsverzekering. Dit betekent dat als je kind per ongeluk iets kapot maakt van een ander, dat dit niet onder het gekozen eigen risico valt. Maak je zelf wat stuk, dan heb je wel een eigen risico.

Bereken je premie

Is glas ook verzekerd op de opstalverzekering?

Ja, glas (ter lichtdoorlating) is verzekerd tegen brand, inbraak, neerslag, storm en lekkage op de opstalverzekering. Als je zelf een voetbal door je eigen ruit trapt, dan is het niet verzekerd.

Bereken je premie

Deck kiest de best passende dekking voor je auto, motor of brommer

Wa, Wa Casco beperkt, Casco (allrisk), keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Sommige verzekeraars hanteren een simpele regel qua leeftijd van je voertuig voor welke dekking je kan kiezen. Niet echt rocket science.

Deck doet dit slimmer. Er zijn 7 miljoen auto's in Nederland. Dus de keuze voor welke dekking bij welk voertuig is al heel vaak gemaakt. Op basis van deze kennis bepalen we nu ook jouw dekking. Hoef jij er ook niet over na te denken. Makkelijk! Als je toch een andere dekking wilt, geen probleem. Dan kan je dat uiteraard aanpassen.

Zo werkt Deck

Wat valt er onder de reisverzekering?

Je reisverzekering zit standaard bij Deck. Je kan kiezen tussen Europa- of Werelddekking. Je bagage is verzekerd tot € 2.500. Word je ziek tijdens je vakantie of krijg je een ongeluk? Medische kosten in het buitenland zijn gedekt.

Houd je van skiën? Zet dan de optie wintersport aan! We vergoeden dan ook de kosten van hulpverlening zoals vervoer van de piste en een gipsvlucht. Bovendien is schade aan eigen of gehuurd ski- of snowboardmateriaal verzekerd tot € 5.000. Je hebt als optie om een annuleringsverzekering erbij te nemen met een vergoeding van € 1.500 per verzekerde per reis.

Geen eigen risico bij medische kosten in het buitenland Als jij een ongeluk krijgt tijdens je vakantie in het buitenland en je hebt hierdoor medische hulp nodig in het buitenland, dan gaat dit niet van je eigen risico af bij Deck. Sterker nog, wij betalen ook jouw eigen risico van je zorgverzekering vanuit deze dekking, mocht deze door bijvoorbeeld dit ongeluk worden aangesproken.

Bereken je premie

Bieden jullie ook een annuleringsverzekering aan?

Ja. Op veler verzoek is het nu mogelijk om een annuleringsverzekering te kiezen als optie bij onze reisverzekering. We vergoeden € 1.500 per verzekerde per reis.

Voorbeeld: je hebt een gezin met twee kinderen. En stel dat je noodgedwongen niet op reis kan gaan, dan betalen we maximaal € 1.500 x 4 = € 6.000. Hier gaat nog wel je gekozen eigen risico vanaf.

Er moet wel sprake zijn van bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie.

Bereken je premie