Onthoud mij op dit apparaat

Onze verzekeringen

Bij Deck bieden we een compleet pakket verzekeringen aan. Bij Deck kunt u de volgende verzekeringen afsluiten:

Onze overtuiging is dat dit voor jou het beste en voordeligst is om een pakket af te sluiten. Alle verzekeringen op één plek en online beschikbaar via mijndeck zorgt ervoor dat jij altijd weet waar je moet zijn voor vragen over je verzekerde spullen en bezit of in geval van pech. Daarnaast krijg je ook nog eens stapelkorting wat betekent dat wanneer jij meer verzekeringen bij ons afsluit het dus nog goedkoper wordt! En, vanwege ons hoge eigen risico betaal je niet voor veel-claimerij van anderen.

Jouw basispakket bij Deck bestaat uit inboedel, opstal (indien je een eigen huis hebt en niet bent verzekerd via de VVE), aansprakelijkheid en reis. Wij hebben speciale tarieven van NN, Rhion en a.s.r. om tot het unieke Deck pakket te komen. Wij werken met deze partijen vanwege de kwaliteit van hun voorwaarden en de premie die daarvoor wordt betaald. Tevens willen wij bijdragen aan een duurzame wereld. Dat doen wij door verspilling uit verzekeren te halen en te verzekeren wat je niet alleen kan dragen. Wij letten op het beleid van onze risicodragers. Wat doen zij met hun premies, waarin beleggen ze en wat is hun bijdrage aan een betere wereld. Op de eerlijke verzekeringswijzer kan je zien hoe verzekeraars scoren op hun duurzaamheidsbeleid en beleggingen.
Het minimale pakket dat je bij ons kan afsluiten is inboedel, aansprakelijkheid en reis. Als je opstal neemt bij ons kan je reis optioneel maken. Hoe hoger het eigen risico dat je kiest hoe hoger de korting is.

Zoals gezegd werken wij met meerdere risicodragers. Om jou het beste te kunnen verzekeren wordt jouw pakket ondergebracht bij NN, Rhion of a.s.r. De reisverzekering is altijd van NN. De voorwaarden tussen de aanbieders zijn allemaal goed en ruim. Ze kunnen verschillen. Klik hier voor de verschillen.

Kijk bij elke verzekering voor de kenmerken of maak een premieberekening voor jouw situatie.