Onthoud mij op dit apparaat

Deck x Geenstijl

gs-logo

Geen premiegeld naar onzinschades

Verzekeren is een kwestie van fatsoen

Bij Deck geloven we in verzekeren zoals verzekeren bedoeld is. Wij zijn er voor schades die je niet in je eentje kunt dragen. Een zonnebril die je kwijt bent, claimen bij je verzekeraar? Een mobiele telefoon claimen die toevallig in de wc plonst vlak voor het nieuwe model uitkomt? Dat vinden we bij Deck onzinschades; schadeclaims waarvan je zelf ook wel weet dat je verzekering daar niet voor bedoeld is. Want fatsoenlijke mensen snappen dat je kleine schades best zelf kunt dragen.

Geen verspilling, lagere premie

Wist je dat 70% van alle schades in Nederland onder duizend euro is? En dat het verwerken van deze schades de verzekeraars meer kost, dan het daadwerkelijke schadebedrag dat ze uitkeren? Deze verspilling zie je terug in de hoogte van je verzekeringspremie. Bij Deck halen we deze verspilling eruit. Dat merk je direct in onze lagere premie.

Alles-in-één pakket

Bij Deck verzeker je al jouw spullen en bezit in één keer. Je huis, inboedel, auto, scooter, wat jij maar wil. Wel zo makkelijk. Hierdoor ontvang jij stapelkorting en heb jij als extra voordeel dat je nooit over of onderverzekerd bent. Daarbij heb je één aanspreekpunt voor al jouw verzekeringen.

Ja, ik wil alleen premie betalen voor echte schades

BEREKEN JE VOORDEEL

Superlage premie - te gekke service - alles in 1